Recensies

M. van Dongen
5

Een fantastische zwemschool! Zero2hero is een goede combinatie van zwemdocenten, methodiek en individuele aandacht voor uw kind. We rijden er wekelijks 20km enkele rit voor, maar is voor ons zeker de moeite waard.

Bertine Brouwer
5

"Een hele fijne zwemschool waar de kinderen echt een goede zwemslag krijgen aangeleerd. Kleine groepjes van maximaal 5 kinderen waardoor er genoeg individuele aandacht is. Leuke, jonge, enthousiaste en goed opgeleide instructeurs. Inhalen mogelijk op andere tijden als je een keer niet kan op je reguliere tijd. Wij zijn heel tevreden!''

Loek van Kooten
5

"Mark is een topinstructeur die niet alleen boven, maar ook naast de kinderen staat."

Claire Laarman
5

Wij zij heel erg tevreden over de zwemlessen bij zero2hero !! Leuke uitdagende lessen onder de professionele leiding van Mark, Ruben en Ruben. Echt een aanrader!

J. v Meerveld
5
ZERO2HERO is een uitzonderlijk goede zwemschool. Waarom? Mark en Ruben zijn diamanten in hun vak en het personeel zijn de groeibriljanten. Zij zijn in staat om hun personeel voor hen te laten werken. Als ondernemer is dat het hoogst haalbare. Dit proces is een garantie voor kwaliteit en een hoog rendement voor onze kinderen. Bij ZERO2HERO zijn onze kinderen in goede handen.
A. Alleblas
5
Wij zijn als ouders en grootouders, zijn blij en trots, dat onze zoon Max zijn A diploma gehaald heeft. Max vind het super dat hij mag gaan zwemmen zonder bandjes!!! Dit alles was niet gelukt zonder de lessen, inzet en geduld van zwemschool Zero2Hero.
P. Klijn
5
Zeer tevreden over de zwemlessen bij zero2hero !! Professionele leiding van Mark, Ruben en Myrthe. Prima plek om je kind A/B/C diploma te laten halen.
Robert-Jan Top
5
Er wordt met veel plezier en vakkundig les gegeven. Mijn dochter gaat iedere week weer met een glimlach naar het zwemblad en stapt daarna ook weer met een smile het bad uit. Jullie stimuleren de kinderen om iedere keer stappen vooruit te zetten. 
Chantal van der Voort
5

Super goede lessen en docenten. Daarnaast persoonlijke aandacht doordat Mark en Ruben echt kijken naar het kind zelf. Wij zijn dik tevreden!

Carolien Schaap
5

''Ik kan iedereen deze zwemschool aanraden. Mijn dochter heeft waanzinnig snel leren zwemmen, terwijl ze echt watervrees had. Kinderen leren hier snel zwemmen op een leuke manier, met oog voor het individu''

Recensies