Zwemles in Zoetermeer

U zoekt zwemles voor uw kind in kleine groepen met veel individuele aandacht?

Onze eerstegraads hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs verzorgen de zwemlessen voor kinderen vanaf 4,5 jaar. Tezamen met onze bewezen wetenschappelijke methodiek, kleine groepen van maximaal 5 kinderen per docent en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken zwemschool ZERO2HERO de beste keuze voor uw kind. 

Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens de zwemles in de zwemzaal plaats te nemen.

  • Zwemles in Zoetermeer vanaf 4,5 jaar oud
  • Maximaal 5 kinderen per docent
  • hbo-opgeleide vakdocent uit het onderwijs
  • Online leerlingvolgsysteem
  • Gratis en vrijblijvende proefzwemles
  • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek

Locatie van de zwemlessen in Zoetermeer

De zwemlessen in Zoetermeer worden gegeven in zwembad het Keerpunt. Dit zwembad heeft een temperatuur van circa 29 graden Celcius en is daardoor uitstekend geschikt voor kinderen van het zwem-ABC. Maximaal 4 groepen volgen tegelijkertijd een zwemles, wat bijdraagt aan een rustige leeromgeving. Tevens kunt u in de zwemzaal aanwezig zijn tijdens de zwemles om de vorderingen van uw kind te volgen.
 

Adresgegevens zwembad

Zwembad Het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11a
2722 NT Zoetermeer

Lestijden zwemles

Enkel op zaterdagen geopend voor zwemles

Zaterdag: 08:00 – 08:45 uur
Zaterdag: 08:45 – 09:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 10:15 uur
Zaterdag: 10:15 – 11:00 uur

 

Bereikbaarheid van het zwembad in Zoetermeer

Door de centrale ligging en de nabijgelegen uitvalswegwegen A12 en N206 is zwembad het Keerpunt snel te bereiken vanuit Zoetermeer, Den Haag, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam-Voorburg en Leiden.

Zwemles kosten

Bij zwemschool ZERO2HERO heeft u keuze uit groepslessen en privélessen. Op onze tarievenpagina ziet u een compleet overzicht met de kosten van de zwemlessen, toetsen en benodigde drijfmiddelen. Daarnaast hoeft u bij ZERO2HERO géén inschrijfgeld te betalen en bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende proefzwemles aan.

Andere zwemleslocaties

Naast zwemles in Zoetermeer kunt u bij zwemschool ZERO2HERO ook zwemles volgen bij een van onze andere locaties. Bekijk onze locatiepagina voor de adresgegevens en lestijden per zwemleslocatie.

Neem contact op

Via onderstaande button vraagt u direct een gratis proefzwemles aan voor uw kind. 

Recensies