Privé zwemles in Leiden

U zoekt privé zwemles voor u of uw kind?

Onze eerstegraads hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs verzorgen de privé zwemlessen in Leiden voor kinderen vanaf 4,5 jaar en volwassenen. Tezamen met onze bewezen wetenschappelijke methodiek, aanpak op maat en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken zwemschool ZERO2HERO de beste keuze.

Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens de zwemles van uw kind in de zwemzaal plaats te nemen.

  • Privé zwemles in Leiden vanaf 4,5 jaar oud
  • hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs
  • 1 op 1 begeleiding
  • Online leerlingvolgsysteem
  • Gratis en vrijblijvende proefzwemles
  • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek

Locatie van de zwemlessen in Leiden

In Leiden geven wij uitsluitend privé zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze privélessen kunnen aan de hand van uw agenda worden afgesproken op maandag en woensdag.

Privé zwemlessen zijn uitermate geschikt om in een korte tijd veel leerresultaat te behalen. Bij volwassenen wordt er doorgaans gekozen voor een serie van 10 tot 15 zwemlessen, afhankelijk uw doel en wens. Binnen deze serie kan er gewerkt worden aan een specifiek doel, zoals bepaalde zwemtechnieken. Ook is het mogelijk om volwassenen die nog niet kunnen zwemmen de basis aan te leren.

Adresgegevens zwembad

U ontvangt de adresgegevens na het afspreken van de gratis en vrijblijvende proefles.

 

Lestijden zwemles

Uitsluitend op maandagen en woensdagen, op afspraak.


Zwemles kosten

De kosten van zwemlessen bij ZERO2HERO zijn afhankelijk van de lesvorm en duur van de zwemles. Bij ZERO2HERO heeft u keuze uit privélessen en groepslessen. Op onze tarievenpagina ziet u een compleet overzicht met de kosten van de zwemlessen, toetsen en benodigde drijfmiddelen. Daarnaast hoeft u bij ZERO2HERO géén inschrijfgeld te betalen en bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende proefzwemles aan.

Andere zwemleslocaties

Naast zwemles in Leiden kunt u bij zwemschool ZERO2HERO ook les volgen bij een van onze andere locaties. Bekijk onze locatiepagina voor de adresgegevens en lestijden per zwemleslocatie.

Neem contact op

Via onderstaande button vraagt u direct een gratis proefzwemles aan voor uw kind. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Recensies