Zwemles in Den Haag

U zoekt zwemles voor uw kind in kleine groepen met veel individuele aandacht?

Onze eerstegraads hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs verzorgen de zwemlessen voor kinderen vanaf 4,5 jaar. Tezamen met onze bewezen wetenschappelijke methodiek, kleine groepen van maximaal 5 kinderen per docent en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken zwemschool ZERO2HERO de beste keuze voor uw kind. 

Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens de zwemles in de zwemzaal plaats te nemen.

  • Zwemles in Den Haag vanaf 4,5 jaar oud
  • Maximaal 5 kinderen per docent
  • hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs
  • Online leerlingvolgsysteem
  • Gratis en vrijblijvende proefzwemles
  • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek

Locatie van de zwemlessen in Den Haag

De zwemlessen in Den Haag worden gegeven in zwembad de Escamphof. Dit zwembad heeft een temperatuur van circa 32 graden Celcius en is daardoor uitstekend geschikt voor kinderen van het zwem-ABC. Maximaal 2 groepen volgen tegelijkertijd een zwemles, wat bijdraagt aan een rustige leeromgeving. Tevens kunt u in de zwemzaal aanwezig zijn tijdens de zwemles om de vorderingen van uw kind te volgen.
 

Adresgegevens zwembad

Zwembad de Escamphof
Escamplaan 57
2547GA Den Haag

Lestijden zwemles

Enkel op zondag geopend voor zwemles

Zondag: 13.30 – 14.15 uur
Zondag: 14.15 – 15.00 uur
Zondag: 15.00 – 15.45 uur
Zondag: 15.45 – 16.30 uur
Zondag: 16.30 – 17.15 uur
Zondag: 17.15 – 18.00 uur

 

Bereikbaarheid van het zwembad in Den Haag

Wegens de centrale ligging in Den Haag, de nabijgelegen rondweg N14 en de A4, is locatie Escamphof uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Nootdorp, Delft, Wateringen, Honselersdijk, Poeldijk, Monster, 's-Gravezande en Naaldwijk.

Zwemles kosten

Bij zwemschool ZERO2HERO heeft u keuze uit groepslessen en privélessen. Op onze tarievenpagina ziet u een compleet overzicht met de kosten van de zwemlessen, toetsen en benodigde drijfmiddelen. Daarnaast hoeft u bij ZERO2HERO géén inschrijfgeld te betalen en bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende proefzwemles aan.

Andere zwemleslocaties

Naast zwemles in Den Haag kunt u bij zwemschool ZERO2HERO ook zwemles volgen bij een van onze andere locaties. Bekijk onze locatiepagina voor de adresgegevens en lestijden per zwemleslocatie.

Neem contact op

Via onderstaande button vraagt u direct een gratis proefzwemles aan voor uw kind. 

Recensies