Zwemles in Delft

WEGENS DE LANGE WACHTLIJSTEN HEBBEN WIJ TOT NADER ORDER EEN AANMELDSTOP VOOR DE LOCATIES DELFT EN DEN HAAG.

U zoekt zwemles voor uw kind in kleine groepen met veel individuele aandacht?

Onze eerstegraads hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs verzorgen de zwemlessen voor kinderen vanaf 4,5 jaar. Tezamen met onze bewezen wetenschappelijke methodiek, kleine groepen van maximaal 5 kinderen per docent en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken zwemschool ZERO2HERO de beste keuze voor uw kind. 

Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens de zwemles in de zwemzaal plaats te nemen.

  • Zwemles in Delft vanaf 4,5 jaar oud
  • Maximaal 5 kinderen per docent
  • hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs
  • Online leerlingvolgsysteem
  • Gratis en vrijblijvende proefzwemles
  • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek

Locatie van de zwemlessen in Delft

De zwemlessen in Delft worden gegeven in het zwembad van Basalt. Dit zwembad heeft een temperatuur van circa 32 graden Celcius en is daardoor uitstekend geschikt voor kinderen van het zwem-ABC. Maximaal 2 groepen volgen tegelijkertijd een zwemles, wat bijdraagt aan een rustige leeromgeving. Tevens kunt u in de zwemzaal aanwezig zijn tijdens de zwemles om de vorderingen van uw kind te volgen.
 

Adresgegevens zwembad

Basalt Delft
Reinier de Graafweg 1
2625 AD Delft

(inrit aan de Buitenhofdreef)

Lestijden zwemles

Enkel op zaterdagen geopend voor zwemles

Zaterdag: 16:30 – 17:15 uur
Zaterdag: 17:15 – 18:00 uur
Zaterdag: 18:00 – 18:45 uur

 

Bereikbaarheid van het zwembad in Delft

Het zwembad is ideaal gelegen tussen de A4 en A13. Basalt Delft is uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Naaldwijk, Nootdorp, Rijswijk, Monster, Honselersdijk, Wateringen en Zoetermeer.

Zwemles kosten

Bij zwemschool ZERO2HERO heeft u keuze uit groepslessen en privélessen. Op onze tarievenpagina ziet u een compleet overzicht met de kosten van de zwemlessen, toetsen en benodigde drijfmiddelen. Daarnaast hoeft u bij ZERO2HERO géén inschrijfgeld te betalen en bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende proefzwemles aan.

Andere zwemleslocaties

Naast zwemles in Delft kunt u bij zwemschool ZERO2HERO ook zwemles volgen bij een van onze andere locaties. Bekijk onze locatiepagina voor de adresgegevens en lestijden per zwemleslocatie.

Neem contact op

Via onderstaande button vraagt u direct een gratis proefzwemles aan voor uw kind. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer. 

Recensies