Zwemles in Rotterdam

U bent op zoek naar zwemles in Rotterdam? U heeft zojuist de beste zwemschool gevonden!

Als 1e graads vakdocenten uit het reguliere basisonderwijs, met gezamenlijk 16 jaar ervaring in het zwemonderwijs, zijn wij een expert op het gebied van didactiek, pedagogiek, methodiek en zwemveiligheid. De combinatie van hoog opgeleide HBO professionals uit het onderwijs, onze bewezen wetenschappelijke methodiek, maximaal 5 kinderen per docent en een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding, maken ons tot de beste keuze. Naast Rotterdam geeft Zero2Hero ook zwemles in Den Haag, Delft, Zoetermeer, Noordwijkerhout en Leiden. 

Het zwembad 'Charlois' op het zuidplein is een 25-meter bassin met een aangename temperatuur van 29 graden Celcius. Ideaal voor het gehele ABC-traject en de daaropvolgende afstandsdiploma's. Tijdens de zwemlessen kunt u in het zwembad plaatsnemen om de vorderingen van uw kind te volgen.
Wegens de centrale ligging en nabijgelegen uitvalswegswegen A4, A15, A16 en A20 is het zwembad zeer snel te bereiken vanuit Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Bergschenhoek, Vlaardingen, Krimpen aan Den IJssel en Capelle aan Den IJssel en omliggende gemeenten. Tevens is het zuidplein een centraal knooppunt voor metro, bus en trein verkeer.

Adres:
Zwembad Charlois
Gooilandsingel 7
3083 DP Rotterdam

Lestijden: 

Dag Lestijd
Vrijdag 16.00 - 16.45
Vrijdag 16.45 - 17.30
Vrijdag 17.30 - 18.15

 

Recensies