Zwemles in Delft

U bent op zoek naar zwemles in Delft? U heeft zojuist de beste zwemschool gevonden!

Als 1e graads vakdocenten uit het reguliere basisonderwijs, met gezamenlijk 16 jaar ervaring in het zwemonderwijs, zijn wij een expert op het gebied van didactiek, pedagogiek, methodiek en zwemveiligheid. De combinatie van hoog opgeleide HBO professionals uit het onderwijs, onze bewezen wetenschappelijke methodiek, maximaal 5 kinderen per docent en een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding, maken ons tot de beste keuze. Naast Delft geeft Zero2Hero ook zwemles in Den Haag, Zoetermeer, Voorhout en Leiden.

Dit zwembad van 'Sophia Revalidatie' heeft een temperatuur van ongeveer 32 graden en is daardoor uitstekend geschikt voor kinderen van het zwem-ABC traject.
Maximaal 2 groepen volgen tegelijkertijd een les, wat bijdraagt aan een rustige leeromgeving. U kunt als ouder tevens in de zwemzaal aanwezig zijn tijdens de les, om de vorderingen van uw kind te volgen.

Doordat de het zwembad ideaal is gelegen tussen de A4 en A13, is deze locatie uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Naaldwijk, Nootdorp, Rijswijk, Monster, Honselersdijk en Delft

Adres:
Sophia Revalidatie Centrum
Reinier de Graafweg 1
2625 AD Delft

Lestijden:

Dag Tijd Prijs per les
Zaterdag 16.30 - 17.15 € 20,00
Zaterdag 17.15 - 18.00 € 20,00
Zaterdag 18.00 - 18.45 € 20,00

 

Recensies